De Strikesorb 80 module is de ideale module om te installeren door de installateur met de juiste kennis. Bij correcte installatie van de modules is het niet nodig stekkers meer te verwijderen bij onweersbuien of bang te zijn dat vast aangesloten apparatuur defect raakt. 

Wanneer gewenst kan Ionize Solutions de juiste installateur selecteren. De Strikesorb 80 is de meest geavanceerde module wereldwijd voor het hoogste risico gebieden of installaties. Zij worden veelvuldig toegepast in windmolens en in de offshore branche. Zij zijn uitermate geschikt voor aggregaten en in omgevingen waar de apparatuur wegens uptime of kostprijs nooit beschadigd mag raken.

 

Enkelfase meter kasten : De module wordt aangesloten tussen de fase en de aarde. en eveneens tussen de NUL en de aarde. Dus in totaal zijn er 2 modules nodig voor enkelfase aansluitingen.

 

Drie-Fase meter kasten : De 4 modules die benodigd zijn worden geplaatst tussen de 3 fasen en aarde en de nul en de aarde. 

Datasheet PDF : Datasheet Strikesorb 80

  

Hierboven de Rayvoss kast met 2 stuks 80 modules voor enkelfase beveiliging met een counter in de deur gemonteerd. De counter wordt veel gebruikt in pilot projecten om aan te tonen hoe vaak de aangesloten apparatuur is beschermd tegen inslagen.

Hierboven de gesloten kast met 4 stuks 80 modules voor 3 fasen installaties met een counter in de deur gemonteerd.

Hierboven wordt een foto getoond van een 80 module welke doorgeslepen is. Duidelijk waarneembaar is het gepatenteerde ontwerp met het grote contactvlak naar het varistor vlak. Ook de veer voor de krachtverdeling is waar te nemen.

Hierboven een 3 fase opstelling met counter op een project.

Ook maatwerk oplossingen binnen bestaande kasten of apparatuur zijn mogelijk

 

 

 

d