Strikesorb is een gepatenteerde technologie van Raycap die zorgt voor de continue bescherming van bedrijfskritische apparatuur. Dit unieke overspannings beveiligingssysteem (SPD wat staat voor Surge Protection Device) biedt een zeer veilige oplossing voor elke omgeving omdat geen gebruikt gemaakt wordt van materialen die kunnen branden, roken of zelfs exploderen.

Het unieke en gepatenteerde ontwerp aan de binnenzijde : 

Strikesorb SPD's zijn getest en gecertificeerd volgens internationale veiligheids- en prestatienormen, IEC en UL. Omdat de Strikesorb-technologie in feite bestand is tegen duizenden herhaalde piekspanningen zonder dat er sprake is van storing of degradatie, wordt het beschouwd als een onderhoudsvrije technologie. Dit is zeer uniek ten op zichte van alle andere overspannings beveiligingstechnologieën op de markt.

De werking zonder zekeringen biedt ongeëvenaarde prestaties tegen blikseminslag en stroompieken, waardoor het de meest betrouwbare SPD is voor de bescherming van de gehele installatie. De unieke feit van Strikesorb modules om hoge kortsluitstromen te weerstaan maakt een flexibele integratie in industriële systemen mogelijk. Eveneens een "in-line" installatie mogelijkheid in zowel AC- als DC-toepassingen zonder dat er een speciale zekering nodig is.

De installatie van Strikesorb resulteert in een zo laag mogelijke doorlaatspanning en zorgt voor een optimaal beschermingsniveau van kritieke infrastructuur apparatuur. Gebaseerd op jarenlange prestaties in het veld, is de verwachte levensduur van Strikesorb modules meer dan 20 jaar. Alle modules worden geleverd met een productgarantie van 10 jaar. 

Raycap heeft zich sinds voor meerdere decennia toegewijd met de ontwikkeling en productie van overspanning - en bliksembeveiliging oplossingen. Raycap produceert wereldwijd geavanceerde, unieke en gepatenteerde producten. Ionize Solutions en Raycap doen geen compromissen in de lijn van kwaliteit. Van rigoureuze testen intern in de fabrieken tot onafhankelijke externe testen. Dit heeft geleid tot klantgerichte service met superieure product garanties. Ionize Solutions en Raycap zijn flexibel en innoverend om te blijven voldoen aan de behoeftes binnen de diverse industriële takken.

Welke producten en hoeveelheid gebruikt moeten worden is te bepalen aan de hand van het bestaande ontwerp van de spanningsleidingen, het risico van de locatie en de uptime of waarde van de aangesloten apparatuur. Ionize Solutions kan u altijd kosteloos het juiste advies geven welke oplossing de beste is.